StartSjälvserviceFöreningsregistret, uppgifter - Anmälan
Självservice

Föreningsregistret, uppgifter - Anmälan

Publicerad 2016-05-09
Uppdaterad 2019-08-20 16:05
Meddelandet skickas till kulturfritid@sala.se
CAPTCHA Image
Play CAPTCHA Audio
Refresh Image
Viktigt att veta. Det du skriver till kommunen kan komma att diarieföras och bli offentlig handling. Läs mer om hur ett ärende hanteras i kommunen.

Föreningsregistret på kommunens webbplats innehåller uppgifter om kontaktpersoner, adresser och telefonnummer. Första gången föreningen lämnar in sina uppgifter ska även organisationsnumret anges. 

Skicka gärna föreningens logotype per e-post i GIF-format, så ser vi till att den kommer in i föreningsregistret på vår hemsida.

Om tjänsten

Att gå med i föreningsregistret är en handling som inte bara är till fördel för din förening utan även för Sala kommuns invånare. Som förening är det viktigt att synas, samtidigt som det underlättar för Sala kommuns invånare då de på ett lättare sätt får reda på vilka fritidsaktiviteter de kan delta i.

I Sala finns drygt 200 föreningar som registrerat sig hos Kultur-och fritidsenheten. De finns då med i kommunens föreningsregister. Föreningsregistret på kommunens webbplats innehåller uppgifter om kontaktpersoner, adresser och telefonnummer till föreningar i Sala kommun.

För att finnas med föreningsregistret på kommunens webbplats behövs en skriftlig anmälan från varje förening. Kom även ihåg att anmäla om uppgifterna ändras.

Villkor

Föreningen skall ha sitt säte och sin huvudsakliga verksamhet inom Sala kommun.

Avgifter

Tjänsten är kostnadsfri.