StartKommun och politikPress och nyheterNyheter - listningBegränsad framkomlighet på lokalgata till Ringgatan - etapp 2 (Trafikmeddelande)

Begränsad framkomlighet på lokalgata till Ringgatan - etapp 2 (Trafikmeddelande)

Publicerad 2016-09-27
Uppdaterad 2016-09-27 09:30
Meddelandet skickas till samhallsbyggnad@sala.se
CAPTCHA Image
Play CAPTCHA Audio
Refresh Image
Viktigt att veta. Det du skriver till kommunen kan komma att diarieföras och bli offentlig handling. Läs mer om hur ett ärende hanteras i kommunen.
Som en del av ett större arbete med att reparera och byta ut staketet längs Ringgatans södra sida kommer dess lokalgata få begränsad framkomlighet under hösten. Arbetet delas in i fem etapper och nu är det dags för etapp 2.

Etapp 2

Onsdag 28 september drar etapp 2 av staketbytet utmed Ringgatan igång. Det betyder att nästa del av Ringgatans södra lokalgata nu får begränsad framkomlighet.
Det är sträckan mellan Vallagatan och Vegagatan som blir enkelriktad för trafik med motordrivna fordon i västlig riktning. Trafik från Brahegatan, Vegagatan och vidare i riktning mot Vallaskolan har fortsatt framkomlighet – om än i något begränsad omfattning. Den som vill köra på Ringgatans södra körbana i riktning mot Brahegatan får däremot välja alternativ väg. Arbetet under etapp 2 kommer att pågå under cirka två veckor.

Sala kommun ber om särskild visad hänsyn mot dem som arbetar utmed vägarna.

 

Etapp 2, Ringgatans lokalgata mellan Vegagatan och Vallagatan.

 

Kontakt

Tord Lillja, Trafikingenjör
0224-74 75 66 tord.lillja@sala.se

Relaterade kategorier