StartArrangemang för barn- och unga
Informationstjänst

Arrangemang för barn- och unga

Publicerad 2017-09-18
Uppdaterad 2019-12-04 10:48
Meddelandet skickas till stadsbibliotek@sala.se
CAPTCHA Image
Play CAPTCHA Audio
Refresh Image
Viktigt att veta. Det du skriver till kommunen kan komma att diarieföras och bli offentlig handling. Läs mer om hur ett ärende hanteras i kommunen.
På biblioteket ordnar vi aktiviteter för olika åldrar. Från babyrytmik och teater för de minsta till författarbesök och skollovsaktiviteter för de lite större barnen. Vi besöker även förskolor med läsbefrämjande aktiviteter och tar emot skolklasser.

Nu är hösten snart slut och vårens program planeras för fullt. Du kommer snart att kunna se barnprogrammet här på sidan.

Lördag med barnen

Bibliotekets populära arrangemang för barn. Teater, musik, rytmik med mera. Biljettsläpp en vecka innan respektive föreställning. Biljetterna kostar 20 kr. Observera att vissa aktiviteter är kostnadsfria. Vi återkommer snart med vårens program.

Babyrytmik

Lördag 14/12  kl. 11.30–12.00, säsongsavslutning.
Alla föräldrar och vuxna med små barn t.o.m. 1,5 år, är välkomna till  en mysig sång- och rytmikupplevelse tillsammans med Gustav Holmberg. Även syskon är välkomna. Kom och delta kostnadsfritt.

Studierummet - läxhjälp

Tisdagar kl. 15.00-17.00.
Få enklare hjälp i dina studier med stöd av personalen. Vi riktar oss främst till Dig med behov av stöd i det svenska språket men alla som studerar i någon form är välkomna. Du får hjälp med till exempel, informationssökning, att läsa igenom texter, förstå studieuppgifter. Drop in - ingen föranmälan. Kostnadsfritt!

Relaterade kategorier