Om oss
Måltidsenhetens vision är att göra måltiden till en upplevelse! Vi ska ge våra gäster en god och näringsriktig måltid i fräsch och ändamålsenlig miljö. Vi ska sträva efter att laga maten så nära gästen som möjligt, utan onödiga tillsatser. Våra menyer ska vara varierande, näringsberäknade och anpassade efter våra gästers önskemål. Kraft ska läggas i form, färg och doft och inte minst smaken.
Personal och underenheter
Chef
Tillhör enhet
Underenheter
- Dalhems förskola kök
- Ekeby förskola kök
- Ekorrens förskola kök
- Emmylunds förskola kök
- Gärdesta förskola kök
- Hedens skolrestaurang
- Kila skolrestaurang
- Kilbo förskola kök
- Kilbo skolrestaurang
- Klockarbo förskola kök
- Lärkbacksskolans restaurang
- Möklinta förskola kök
- Möklinta skolas restaurang
- Ransta skolrestaurang
- Restaurang Johannesbergsgatan 2
- Restaurang Kristina (Vallaskolan låg/mellan och högstadiet samt Ekebyskolan)
- Restaurang Kungsängsgymnasiet
- Restaurang Ösby naturbruksgymnasium
- Salbo förskola kök
- Sätrabrunns förskola kök
- Turbo förskola kök
- Varmsätra skolrestaurang
- Västerfärnebo skolrestaurang
- Åby förskola kök
- Åby skolrestaurang
- Åkra förskola kök
- Åkraskolans restaurang
- Ängshagens förskola kök
- Ängshagens skolrestaurang
Personal
Måltidsenhetens vision
Måltidsenhetens vision är att göra måltiden till en upplevelse! Vi ska ge våra gäster en god och näringsriktig måltid i fräsch och ändamålsenlig miljö. Vi ska sträva efter att laga maten så nära gästen som möjligt, utan onödiga tillsatser. Våra menyer ska vara varierande, näringsberäknade och anpassade efter våra gästers önskemål. Kraft ska läggas i form, färg och doft och inte minst smaken. Maten ska se aptitlig ut, lukta gott och vara fint upplagd. När gästerna ätit ska de vara mätta och ha fått en positiv upplevelse de gärna berättar om för sina vänner.